Jobba hos oss!

Manovi är ett framåtlutat företag. Vi vill växa och utvecklas. Vi bygger nya fräscha lokaler och rustar för framtiden. Dina blivande kollegor är i blandade åldrar, och har alla mycket kunskap att dela med sig av. Stämningen är familjär, och vi ställer upp för varandra.

Hos oss jobbar vi dagtid, inga skiftarbeten. Enklare för dig att få ihop vardagen.

Lediga tjänster i Intaga Gruppen

Just nu söker vi:

CAM-Beredare, Svarvare, Fräsare och Elektronikmontör – LÄS MER

Oscar kombinerade jobb med studier

Oscar Larsson är 19 år gammal och bor i Berghem i marks kommun, ungefär 35 minuters bilväg från Manovi. När det var dags att börja gymnasiet gick färden först till Sven eriksonsgymnasiet i Borås och tekniklinjen. Ganska snart insåg Oscar att det inte var rätt val.

“Jag kände att det inte var något för mig då jag ville arbeta praktiskt och jag hade flera vänner som talat gott om industritekniska programmet.”

Oscar valde att byta till det industritekniska programmet med inriktning CNC på Marks gymnasieskola i Skene, där han tog studenten i juni 2021. 

Fritiden tillbringas med vännerna för det mesta. Fotboll i allmänhet men framförallt IFK Göteborg är de största intressena. Första kontakten med Manovi var på en underleverantörsmässan på Elmia 2018 berättar han vidare. Det ena ledde till det andra och Oscar har nu arbetat på Manovi sedan i Januari 2020. 

“Mitt första intryck av företaget var att det tillverkades spännande grejer och att det var en ren och fin och bra arbetsmiljö”.

En vanlig arbetsdag innebär ofta fräsning av detaljer i en av Manovis 3-axliga CNC-fräsar, ofta med egen programmering av program i maskinen. 

“Problemlösningen i det är det jag tycker är absolut roligast, att få en ritning och klura ut hur jag ska få det till en färdig detalj”.

Under studietiden arbetade Oscar 07-16, måndag-fredag i och med distansundervisningen i skolan. Annars var det måndag-torsdag som gällde.

“Jag tycker verkligen om att jobba här på Manovi, det är en bra arbetsmiljö i verkstaden och bra kollegor som man alltid kan fråga om hjälp när man behöver, oavsett vad det gäller. Det är en bra och positiv stämning på företaget med många roliga samtal.”

Oscar berättar gärna om hur mycket han har jag lärt sig inom framförallt fräsning som är hans huvudområde. Hur man skriver program, hur olika verktyg och maskiner fungerar och om olika materials egenskaper. Han tillägger att han även lärt mig mycket om att effektivisera arbetet, främst tidsmässigt. 

“Genom det här lärlingsprogrammet jag går så får jag lära mig så mycket mer än vad jag gör i skolan och samtidigt jobba och tjäna pengar.”

VILL DU BLI EN DEL AV TEAMET PÅ MANOVI? 

Vi är alltid intresserade av nya ansökande som vill vara del av vår utveckling. Se våra kontakter nedan. 

Kontakta Ulrik Ivarsson för mer information om eventuella jobb.

Kontakta Andreas Bengtsson för mer information om eventuella praktikplatser.