CNC-Operatör

JUST NU SÖKER VI CNC-OPERATÖR

Om jobbet

Manovi Varberg AB söker erfaren CNC-operatör. Som anställd på Manovi Varberg AB arbetar du bland annat med maskinbearbetning inom svarvning och fräsning i serier eller i enstyckstillverkning. Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta med våra CNC-maskiner. 

 

 

Om dig

Du är CNC-operatör med erfarenhet från svarvning och fräsning samt övrig verkstadsteknik. Om du dessutom har goda kunskaper av, HEIDENHAIN och ISO programmering samt Edgecam är detta meriterande. Som person är du självgående, noggrann och intresserad av att ditt arbete håller rätt kvalitet och van att ta eget ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga egenskaper för att du skall trivas i vårt team.

Du som söker bör vara utbildad inom industriprogrammet eller liknande teknisk utbildning och/eller ha erfarenhet från liknande inom produktion. För att lyckas i din roll är det viktigt att du har god känsla för branschen, är flexibel och har en god förmåga att prioritera. Du har en god helhetssyn och är kundorienterad. Erfarenhet från verkstadsproduktion och en god branschkännedom meriterande. Du har körkort och egen bil. Du behöver ha en bred erfarenhet från verkstäder som är utrustade med CNC styrda maskiner.

 

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande. Dock så är inte tidpunkten för när du kan börja som avgör utan att du känner att vi kan vara en långsiktig och god arbetsgivare för dig, vi skall vara rätt för varandra. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mattias Jerkvall 0340-64 57 05. Sänd din ansökan till mattias.jerkvall@manovi.se - Bifoga gärna en enkel CV och ett personligt brev.

 

Epost:  info@manovi.se